Pallmann  Cobra

Σε σύγκριση με τις συμβατικές μηχανές για τρίψιμο παρκέ η Pallmann COBRA έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδίδει πλήρως όλο το πλάτος της κεφαλής λειοτρίβησης δηλαδή και τα 190mm

 Διαβάστε περισσότερα 
 
 

Συνεργείο αεροσκαφών Pilatus 

2,600 τετραγωνικά μέτρα βερνικώθηκαν με Pall-X 98 της εταιρίας Pallmann

 Διαβάστε περισσότερα 
 
 

Κατάλογος  Προϊόντων

Τα κατάλληλα προϊόντα για παρκέ …

 Διαβάστε περισσότερα 
 
 

προηγούμενες σελίδες (0)

 
 

Testimonial

 
 
 

Τα προϊόντα Pallmann χρησιμοποιήθηκαν στην ανακαίνιση του Κάστρου Steinburg

  • Brand: PALLMANN
  • Country: Greece

Würzburg, Ιούνιος 2013 - Το φθαρμένο ξύλινο πάτωμα  από έντονη καταπόνηση ανακαινίστηκε στην αρχική του εμφάνιση στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο και το εστιατόριο του “Schloss Steinburg” στο Würzburg.  Τα 200 τετραγωνικά μέτρα του δαπέδου από δρυ ανακαινίστηκαν με τη χρήση προϊόντων  της Pallmann που βοήθησαν να διατηρηθεί η φυσική και αρχική υφή του ξύλου.

Λάδι 2-συστατικών χωρίς διαλύτες που στεγνώνουν γρήγορα

Το τετράστερο ξενοδοχείο και εστιατόριο “Schloss Steinburg” γειτνιάζει με τους αμπελώνες της περιοχής "Würzburger Stein" και είναι γνωστό πέρα από τα στενά τοπικά όρια για την εξαιρετική κουζίνα και τα διάσημα συνέδρια του.
Ένα ξενοδοχείο αυτής της ποιότητας οφείλει να υπερασπιστεί τη φήμη του αλλά και την ευεξία των πελατών του, άρα η ανάγκη το δάπεδο να έχει μια αναβαθμισμένη οπτική είναι επιτακτική. Το δρύινο πάτωμα 200 τετραγωνικών μέτρων στην αίθουσα συνεδριάσεων είχε έντονα σημάδια από καουτσούκ λόγω τριβής και ο χώρος έπρεπε να μείνει κλειστός πολύ μικρό χρονικό διάστημα. λόγω της συχνής χρήσης του. Η σύμβαση ανατέθηκε στους επαγγελματίες Alfons Versbach GmbH στο Würzburg. Άρα η ανακαίνιση του δαπέδου ξεκίνησε με σκοπό να διαρκέσει το συντομότερο δυνατόν και να συνδυάσει υψηλές αντοχές σε καθημερινή καταπόνηση.

Οι παραπάνω λόγοι οδήγησαν στην επιλογή του Pallmann Magic Oil 2-Συστατικών Ergo. Γιατί η ολοκλήρωση της ανακαίνισης του χώρου, συμπεριλαμβανομένης της σκλήρυνσής του, θα μπορούσε να επιτευχθεί μετά από μόλις 12 ώρες λόγω του εξαιρετικά γρήγορου στεγνώματος του "μαγικού" Magic Oil Ergo.

Η εταιρία ανακαίνισης του δαπέδου ήταν η Alfons Versbach GmbH στο Würzburg

Η εταιρεία τοποθέτησης δάπεδων Alfons Versbach GmbH στο Würzburg ιδρύθηκε το 1946 και είναι γνωστή ως πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων που αφορούν την τοποθέτηση δαπέδων κάθε τύπου. Καλύπτεται τεχνικά μέσω 50 μελών του προσωπικού της με εμπειρία σε τόσο στις τεχνικές και εμπορικές πτυχές του δαπέδου. 

Η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος εταίρος για άμεσα χρονοδιαγράμματα παράδοσης με οικονομικά αποδοτικά αποτελέ-σματα. Κατάλογος έργων τους περιλαμβάνει το μουσείο του κάστρου Würzburg, τμήμα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της πυρηνικής ιατρικής, η αστυνομική ακαδημία στο Wertheim, το νοσοκομείο Juliuspital στο Würzburg καθώς και συγκρότημα κτιρίων στο Marktheidenfeld. Η εταιρεία εδρεύει στο Versbach και διοικείται από το 1996 από την τρίτη γενιά ιδιοκτητών τον Andre Versbach και την Anette Rambacher-Versbach.   

Η διαδικασία εφαρμογής

Οι εργασίες άρχισαν με τον προσεκτικό καθαρισμό της υπάρχουσας επιφάνειας πριν την εφαρμογή στην αίθουσα συνε-δρίων του Κάστρου του Steinburg. Γι' αυτό το σκοπό χρησιμοποι-ήθηκε το καθαριστικό Pallmann Clean.

Η εφαρμογή του Pallmann Magic Oil 2-Συστατικών Ergo χωρίς διαλύτες έσωσε μια ομοιόμορφη, φυσική βελούδινη επιφάνεια. Λόγω της ταχείας ξήρανσης του λαδιού τυχόν μεταγενέστερες εργασίες ανακαίνισης είναι εύκολα δυνατές ακόμη και σε εξαιρετικά υψηλές περιοχές κυκλοφορίας.

Η επιφάνεια του δαπέδου ήταν ομοιόμορφα επιχρισμένη με λάδι, χρησιμοποιώ-ντας τον εφαρμοστή Magic Oil (κατανάλωση περίπου 50g/ ανά τετραγωνικό μέτρο) και 15 λεπτά αργότερα η επιφάνεια στιλβώθηκε χρησιμοποιώντας περιστροφικής μηχανής με πράσινο pad Pallmann, ώστε να αφαιρεθεί τυχόν πλεονάζον υλικό. Το Pallmann Magic Oil 2-Συστατικών Ergo αντιστέκεται όχι μόνο χημικές ουσίες και στα οικιακά καθαριστικά. Επίσης παρέχει μια αντιολισθητική επίστρωση συμβατή με τα πρότυπα R11 / DIN 51130 και αντέχει στον ανθρώπινο ιδρώτα και το σάλιο σύμφωνα με το πρότυπο DIN 53160 και το πρότυπο DIN EN 71-3 (παιδικά παιχνίδια Ασφάλεια Ενότητα 3: μετανάστευση των καθορισμένων στοιχείων).

Φροντίδα

Μετά την ανακαίνιση του δαπέδου, ο στόχος ήταν να διαφυλαχθεί η φυσική εμφάνιση του για τους μήνες και τα χρόνια που έρχονται. Για το λόγο αυτό οι επαγγελματίες του δαπέδου παρείχαν λεπτομερείς οδηγίες συντήρησης του δαπέδου απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του συγκεκριμένου χώρου. Η ανθεκτικότητα του δαπέδου αυξάνεται σημαντικά μέσω της χρήσης των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων φροντίδας από τη σειρά Magic Oil Care.